O nama

DOBRODOŠLI U SITES2MAKE

Mi smo sites2make i ovo je naša veb prezentacija. Mnogo godina iskustva čine nas pravom veb agencijom za posao koji vama treba!

  • Naš moto je:
  • "Ako nisi na internetu, ne postojiš!"

Na ovoj veb stranici takođe možete videti neke od naših najboljih radova, u segmentu portfolia. I ako vam se svidelo ono što ste videli i želeli da vaša veb prezentacija bude u našem portfoliju, slobodno nas kontaktirajte!

USLUGE

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

VEB DIZAJN

Nije problem ako ne znate izgled vaše veb stranice, uz naše konsultacije, možemo doći do savršenog rešenja za vas!

PRILAGODLJIVA VEB STRANICA

Svaka naša veb stranica je prilagodljiva za sve veličine ekrana.

BRENDIRANJE I IDENTITET

Izuzetno važan deo vizuelnog identiteta svake kompanije je njen logo. Nije bitno da li je crno-beo ili u boji, nudimo profesionalni dizajn logotipa. Pogledajte naš grafićki dizajn portfolio!

VEB PRODAVNICE

Napravite svoju jedinstvenu onlajn prodavnicu sa kvalitetom i dozvolite nam da omogućimo svojim klijentima da kupuju na mreži brže, lakše i bezbednije.

Portfolio

Samo nekolicina naših radova

  • SVE
  • Light
  • Dark
  • Pro

Grindavik campsite

Fitnesiranje

CFSP

IN Marketing & Solutions

LEGET

Prime concept

Prime GHG

Eco shield

Agtrinity

JP "Poslovni centar Čukarica"

Turistička organizacija Čukarica

TaraTech

Navsteer

Sportska Organizacija Čukarica

Prime Trinity

"Nedavno sam angažovao tim sa sites2make da dizajnira moj novi veb sajt. Oni su neverovatna grupa profesionalaca koji pratili sve moje želje, plus bili su veoma kreativni neke sugestije o kojima nisam ni razmišljao, a sa kojima veb stranica izgleda još bolje. Nemam ništa osim visoke preporuke za sites2make."

Sreten Aevar

"Izuzetan profesionalizam praćen odličnim poznavanjem potrebnih veština. Uz savete i ideje tima sites2make, ubedljiv i funkcionalan sajt je kreiran, sve sa ljubaznošću, pozitivnom energijom i željom da maksimalno iskoristim sve svoje zahteve."

Branimir Popov

"Tim programera je bio veoma kooperativan, čisti perfekcionisti. Ako želite lepu i funkcionalnu, kreativnu veb stranicu, a pridržavaju se rokova došli ste na pravo mesto."

Leget officials

Kontakt

Lokacija:

Djure Daničića 33f
ZIP 11260
Umka
Beograd, Srbija

Broj telefona:

+381607092014